Lucrează cu mine

rEVOLUTION SCHIMBĂ-ȚI PARADIGMA masterclass EXCLUSIV pentru FEMEI

Femeia este centru de energie, iar dacă își cunoaște și accesează aceasta energie, ea poate atrage posibilitățile, banii, cunoștiințele, statutul, relațiile, cariera la care visează, însă cel mai important ea poate să mențină toate acestea.

Permis de Business CURS INTENSIV pentru antreprenori

Este cursul meu de suflet, în care mi-am dorit să-ți ofer informație clară, exactă și pe înțelesul tău, pentru ca TU antreprenorule să poți să-ți duci viziunea mai departe. Te ajut să găsești răspunsuri la întrebările pe care ți-ai dorit să i le pui business-ului tău dar nu ai știut cum. Mai mult decât un curs introductiv, un curs care răspunde la întrebările care contează!

Life Coaching individual

Life coaching-ul este despre tine. Este acel proces de dezvoltare și de schimbare prin care ai să înțelegi unde te aflii exact, ce dorințe ai, care-ți sunt obiectivele și ce pași ai de făcut concret. Este un drum pe care n-ai să-l parcurgi singur! Eu am să-ți fiu alături în această aventură!

Coaching pentru Performanță

Coaching-ul pentru Performanță este motoda prin care putem debloca blocajele care te țin pe loc în acest moment. Este despre suport în atingere de obiective profesionale și despre dezvoltarea performaței indiferent de aria de business sau de profesia ta.

Consultanță de Business

Consultanța de business este ca mersul la doctor: facem analiza financiară trecută și actuală, stabilim unde se situează afacerea ACUM, care sunt obiectivele VIITOARE și pe baza acestora facem planul de implementare, pentru atingerea obiectivului.

Primul PAS în BUSINESS
Consultanță privind alegerea formei juridice

Consultanța alegerii formei juridice se adresează celor care își doresc să intre pe drumul antreprenoriatului, dar care încă nu știu ce formă juridică (SRL, PFA, II, etc) îi avantajează cel mai bine în vederea punerii bazei unui nou business.