Sunt Raluca Alexandra Grosu,

și „Am un vis!” : să-i ajut pe antreprenori să înțeleagă că nu este despre a munci mult, ci e despre a munci inteligent, că există câteva instrumente simple care te pot ajuta să-ți dezvolți business-ul și să-ți duci visul mai departe. Investiția în ține, în dezvoltarea ta are un ROI – return of investment - imediat și are capitalizare o viață întreagă

Cum îmi ajut clienții​

Irina – Antreprenor la început de drum

Ma bucur ca am ales sa particip la acest curs, pentru ca am invatat foarte multe lucruri utile care imi vor folosi in activitate mea de antreprenor la inceput de drum. Modul in care a fost sustinut cursul a transmis participantilor experienta si cunostintele trainerului. Recomand cu drag acest curs.

Anca

Cursul a fost interactiv și extrem de interesant datorita experientei trainerului. Cu siguranta este un curs de la care pleci cu un bagaj de cunostinte. Voi recomanda cu siguranta acest curs.

Mădalina - Antreprenor

Cursul mi-a oferit o stare pozitiva si m-a ajutat la castigarea increderii in sine dar mai ales la analizarea si stabilirea scopurilor pentru viitorul apropiat. Raluca a avut foarte multa rabdare si a fost totdeauna deschisa la discutii. Recomand cu siguranta acest curs.

Ofertă

Descarcă gratuit​

EBOOK GRATUIT

Descarcă gratuit ghidul pentru un an de succes.

MINI GHID

Descarcă mini ghidul pentru crearea obiceiurilor cu succes.

Despre mine

Numele meu este Raluca Alexandra Grosu și sunt pasionată de cifre. Profesez în domeniul contabilitații și nu mă văd făcând altceva în viitorul apropiat.

 În martie 2012 am ales sa încep pe cont propriu și sa o iau pe drumul antreprenoriatului, iar fiecare zi care trece îmi demonstrează că nu am ales gresit! Am ales sa devin atreprenor din dorința de a realiza mai mult pe plan profesional dar și pentru că îmi susține dezvoltarea mea personală.

Cred cu tărie ca numai un antreprenor care știe exact ce se petrece cu afacerea lui o poate dezvolta, poate identifica noi oportunitați și poate avea succes în domeniul său.

Vrei să-ți traiești visul? Îți trimit permanent noutăți și sfaturi pe mail

Vrei să-ți traiești visul? Îți trimit permanent noutăți și sfaturi pe mail