Descoperă cine sunt
Numele meu este Raluca Grosu și sunt pasionată de cifre. Profesez în domeniul contabilității și nu mă văd făcând altceva în viitorul apropiat.
În martie 2012 am ales să încep un business pe cont propriu și să merg pe drumul antreprenoriatului, iar fiecare zi care trece îmi demonstrează că nu am ales greșit! Am ales să devin atreprenor din dorința de a realiza mai mult pe plan profesional dar și pentru că îmi susține dezvoltarea mea personală.
După 17 ani în spatele tabelelor și cifrelor, am înțeles că afacerile sunt și despre oameni, acei oameni care generează cifrele. Motiv pentru care relația cu clienții mei este una foarte importantă și încerc să îi ghidez mereu prin hățișurile legislative care, de multe ori, sunt foarte vagi. Așa mi-am dat seama că adesea antreprenorii nu știu, nu înțeleg sau doar nu au informațiile necesare, pentru a se raporta la business-ul lor și lasă totul în seama contabilului. Astfel a apărut cursul „Permis de business”, în care am structurat informația pe care o transmiteam înainte doar direct către clienții mei, asa încât să pot ajuta mult mai mulți antreprenori aflați la început de drum.

Cred cu tărie că numai un antreprenor care știe exact ce se petrece cu afacerea lui o poate dezvolta, poate identifica noi oportunitați și poate avea succes în domeniul său.

Antreprenor nu te naști, devii!